CERERE GM GaBy3origin
+2
DarkDemon
gaby11323
6 participanți
Pagina 1 din 1
CERERE GM GaBy3origin
Nume si Prenume: Gaby
Varsta :14 ani
Profesie : Scolar clasa a 7-a A jok metin2 privat
De ce v-am alege pe dumneavoastra ca GM : Ajut playeri cu 1 ocazie si RPD nu stai 2 ani + eu nu ma dau pe free si dak e nevoie ii ajut pe ceilalati daca sunt agresati de alti playeri si sunt umul dinte cei mai buni jucatori
De ce doriti sa deveniti GM : SA AJUT TOT SERVERUL playeri sa fac ditractie ep srv
Ati avut propriul server : nu
Aveti experienta in materie de GM : nu foarte mult (1 an dupa ce s-a inchis srv)
Ati mai fost GM : da
Cu ce ne puteti ajuta daca veti ocupa acest post : Ajut serverul ajut playeri pe toti le dau aproape tot ce vor infara itm de gm si gm
Nume caracter : GaBy3origin
Id cont: gaby11323
Varsta :14 ani
Profesie : Scolar clasa a 7-a A jok metin2 privat
De ce v-am alege pe dumneavoastra ca GM : Ajut playeri cu 1 ocazie si RPD nu stai 2 ani + eu nu ma dau pe free si dak e nevoie ii ajut pe ceilalati daca sunt agresati de alti playeri si sunt umul dinte cei mai buni jucatori
De ce doriti sa deveniti GM : SA AJUT TOT SERVERUL playeri sa fac ditractie ep srv
Ati avut propriul server : nu
Aveti experienta in materie de GM : nu foarte mult (1 an dupa ce s-a inchis srv)
Ati mai fost GM : da
Cu ce ne puteti ajuta daca veti ocupa acest post : Ajut serverul ajut playeri pe toti le dau aproape tot ce vor infara itm de gm si gm
Nume caracter : GaBy3origin
Id cont: gaby11323
gaby11323- Spammer
Puncte : 16
Reputatie : 0
Data de inscriere : 02/04/2011
Re: CERERE GM GaBy3origin
dinou jignesti restu gm nu tu esti cel mai bun 3 nusti comenzile nu ai exp si ai mai fkaut post deci ai 4xpost +2 topicuri ALTADATA BAIETE NU
ba dark nu te mai baga unde nu trbe ca nu tu esti owneru asa ca taci
kikisistefi- Super Moderator
Puncte : 528
Reputatie : 0
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 29
Localizare : Hunedoara:P
Kikisistefi te rog frumos sa Taci nu ai permisiunea sa comentezi aici daca nu esti GM,GA sau Co-Owner!!!! Te rog nu ne mai lingusi si apropo poartate frumos cu DarkDemon a depus mai multa munca ca tine!!! sa stii ca exista si artileria GREA!!
Stefanel- Super Moderator
Puncte : 433
Reputatie : 1
Data de inscriere : 18/03/2011
Varsta : 29
bA FARA GALAGIE!!!!
REFUZAT
REFUZAT
Anatol- Administrator
Puncte : 125
Reputatie : 2